Кам’янець-Подільській міській раді рекомендували скасувати закупівлю, яка є недоцільною в період воєнного стану

Фото: ОВА

У Хмельницькій ОВА відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність», представники якої здійснили аналіз інформації, оприлюдненої в електронній системі PROZORRO щодо найбільш актуальних закупівель по області.

Було обговорено 5 закупівель, повідомили в ОВА.

Що стосується закупівель по КНП Шепетівська багатопрофільна лікарня (капітальний ремонт головного корпусу з прибудовою, утеплення фасадів), Улашанівська сільська рада (капітальний ремонт адмінбудинку у с.Іванівка), Відділ з гуманітарних питань виконавчого комітету Улашанівської сільської ради (поточний ремонт будівлі школи Улашанівського ліцею ім. Володимира Марковського), Управління житлової політики і майна Хмельницької міської ради (капітальний ремонт з утеплення фасадів та заміни віконних блоків в будівлі торгівельного центру «Дитячий Світ»), то представники громад дали пояснення щодо обґрунтованості оголошених закупівель.

Разом з тим, робоча група рекомендувала Кам’янець-Подільській міській раді розглянути питання щодо скасування закупівлі (ремонт майданчика у сквері «Гунські криниці» в м. Кам’янець-Подільський), бо вона є недоцільною та непріоритетною в період воєнного стану.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне