Кам’янець-Подільський отримає близько 1 мільйона євро грантових коштів ЄC

Фото: https://www.facebook.com/profile.php?id=100001028307376

Кам’янець-Подільський міський голова Михайло Посітко напередодні нового року в столиці підписав контракт на реалізацію проєкту «Сприяння економічному зростанню Кам’янець-Подільської громади». Він передбачає створення в приміщенні колишньої міської друкарні, що знаходиться у Старому місті біля Ратуші, агенції розвитку малого та середнього підприємництва. Інформує Суспільне.

Про це міський голова Михайло Посітко написав на своїй Facebook-сторінці.

За його словами, підписання контракту на реалізацію проєкту стало можливим завдяки перемозі в міжнародній програмі Євросоюзу «Мери за економічне зростання» та співпраці з громадською організацією «Ейдос».

«Втілення цього проєкту дасть нам багато можливостей. Це капітальний ремонт старого приміщення друкарні, створення цілого центру підтримки бізнесу в галузях туризму, агропереробки, креативної індустрії. А це, в свою чергу, – інвестиції, збільшення надходжень до міського бюджету», – написав Михайло Посітко.

Він також зазначив, що мільйон євро, які отримає Кам’янець-Подільська громада на реалізацію проєкту зі створення агенції – це не кредитні кошти, і їх не потрібно повертати.

«Такої суми за останні років десять громада точно не залучала», – пише міський голова Посітко.

Зі слів Михайла Посітка, реалізація проєкту розпочнеться у Кам’янці-Подільському з 1 лютого 2022 року.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001028307376

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001028307376

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне