КГ ВП ХАЕС скорочує графік робіт: гарячої води не буде з 6 по 18 липня

Фото: https://www.netishynrada.gov.ua/

За попередньою інформацією КГ ВП ХАЕС, відповідно до графіку виводу в ремонт устаткування ЦТП, трубопроводів і арматури мереж опалення та гарячого водопостачання, в місті 6 по 24 липня буде відсутнє гаряче водопостачання.

Але є приємна новина. За інформацією Сергія Сніщука, керівника комунального підприємства, графік проведення ремонтних робіт ущільнено. Гарячої води не буде в місті до 18 липня. Станом на ранок, 7 липня, комунальниками розхолоджено мережу (до 38 градусів) для проведення гідравлічних випробувань.

Щодо дорікань нетішинців про неможливість відключення гарячого водопостачання в період карантину та з приводу того, що в інших містах-супутниках АЕС такої процедури немає, Сергій Сніщук пояснив: «Згідно з санітарними нормами, ми не повинні людей залишати без холодного водопостачання. Карантин може триватиме один місяць, декілька, аж до нового року… Ми працюємо в нормальному режимі. В нас є графік проведення ремонтних робіт і його дотримуємось».

Щодо інших міст-супутників АЕС. Там теж проводять підготовку до осінньо-зимового періоду, ремонтують мережу. Але кожне місто має свою індивідуальну схему водо-і теплопостачання, в одних містах є центральні теплопункти, в інших – немає.

Інформує відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне