ХХІІ обласні змагання вальників лісу

Фото: kmlis.gov.ua

На конкурс-змагання вальників лісу в Славуту з’їхалися кращі лісоруби державних лісогосподарських підприємств Хмельниччини.

Спочатку на центральній садибі лісгоспу відбулося урочисте відкриття змагань. Честь підняти їх прапор було надано переможцям минулорічних аналогічних змагань. Голова комісії з проведення змагань, заступник начальника обласного управління лісового та мисливського господарства В.Г. Колесник озвучив спільний наказ Товариства лісівників області та Хмельницького ОУЛМГ, розповів про програму змагань й умови преміювання переможців і учасників.

kmlis.gov.ua

Начальник обласного управління лісового та мисливського господарства П.С. Пешко тепло привітав учасників, наголосивши на важливості праці лісоруба. Голова Славутської територіальної громади В.Б. Сидор, голова Крупецької ОТГ В.А. Михалюк, директор Славутського лісгоспу В.В. Сапожнік побажали лісорубам успішних виступів.

У рамках заходу учасники конкурсу-змагань та гості побували в Партизанському лісництві. На закладеній цієї весни пам’ятній ділянці лісу загиблих в АТО воїнів-лісівників вони доповнили насадження сіянцями дуба із закритою кореневою системою.

kmlis.gov.ua

Згодом на території лісокомплексу розпочалися змагання. Лісоруби виконували п’ять вправ. Точилася вперта боротьба. Усі продемонстрували високу майстерність.

Про підсумки конкурсу-змагань стане відомо пізніше.

Прес-служба Хмельницького ОУЛМГ.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне