Хмельничан закликають вийти в суботу на береги водойм

1
Фото: khm.darg.gov

Держрибагентством ініційовано всеукраїнську акцію ”Чисті водойми – екологічно здорова країна”. 23 березня 2019 року о 10:00 працівниками Держрибагентства та Хмельницького рибоохоронного патруля буде здійснено прибирання берегів водойм Хмельниччини. Про це інформує прес-служба відомства.

Дана акція присвячена Всесвітньому дню води. Адже чиста вода – запорука здорового життя! Від її якості залежить чисельність і популяція водних біоресурсів.

Також в рамках даних заходів буде проводитись очищення дна водойм від пластику та сміття. Тому запрошуємо підводних мисливців, водолазів, рибалок, громадськість, школярів та представників ЗМІ долучитись до нашої акції!

Для того, щоб визначити місця, де прибережні смуги водойм, найбільш забруднені сміттям, прохання до рибалок та усіх небайдужих ставити хештег #чистіводойми у своїх постах в соцмережах. А також писати коментарі з фото та геолокаціями під відповідним постом на офіційній сторінці Держрибагентства у мережі Фейсбук. За результатом, усі місця будуть нанесені на карту та визначені ділянки для прибирання, про які напередодні буде повідомлено додатково.

Крім того, повідомити про місця, які необхідно прибрати, ви можете за номерами «гарячої лінії» Хмельницького рибоохоронного патруля: (068) 384-98-10 та (0382) 79-20-88.

Нагадаємо, що На Хмельниччині з’явились випадки, коли невідомі люди представляються інспекторами рибоохоронного патруля. Звертаємо увагу рибалок та громадян, що в Управління вже надходили скарги про те, що невідомі люди представляються державними інспекторами Хмельницького рибоохоронного патруля і відповідно вчиняють незаконні дії. Тому Управління наголошує, що державний інспектор має обов’язково представитись та пред’явити посвідчення. Якщо особа, яка представляється інспектором, але на вашу вимогу не пред’являє посвідчення, терміново телефонуйте до правоохоронних органів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне