Хмельничан запрошують взяти участь у загальноміському прибиранні

1
Фото: khm.gov.ua

20 квітня запрошуємо хмельничан та усіх активних мешканців долучитися до загальноміської толоки. Вона буде проходити в рамках акції «За чисте довкілля!». Традиційно містяни беруть участь у генеральному прибиранні міста після зимового періоду , адже Хмельницький наш спільний дім і жити в чистому місті приємно та радісно.

За інформацією Хмельницької міської ради, заходи відбудуться у всіх мікрорайонах нашого міста. В прибиранні також візьмуть участь структурні підрозділи міської ради, комунальні та інші підприємства.

Так, бажаючі можуть доєднатися до загальноміської толоки на вулиці Західно-Окружній (від огорожі будівельного майданчика до вулиці Північної з обох боків), прибережній смузі річки Кудрянка (від вулиці Гуцалюка до Космічної), прибиранні схилів струмка на вулиці Інститутській, 8/1, прибиранні та перекопуванні клумб у парку ім. М.К.Чекмана, прибиранні струмка та містка на вулиці С.Бандери (перехід до міського пляжу в бік човнової станції) та інших локаціях.

Також в цей день хмельницькі рибалки вирішили організувати акцію «Чистий берег». В її рамках, починаючи з 9:00, любителі риболовлі закликають усіх небайдужих взяти участь у прибирання прибережної зони річки Південний Буг від вулиці Західно-Окружної до вулиці Кооперативної (вздовж вулиці Північної до пішохідного містка на село Олешин).

Основною метою акції «Чистий берег» є очищення від сміття берегових та прибережних смуг, а також зменшення ризику забруднення самих водойм.

Запрошуємо хмельничан не бути байдужими та взяти участь у прибиранні нашого рідного Хмельницького!

Нагадаємо, що у Хмельницькому рибоохоронці прибирали берег річки Південний Буг. 23 березня, рибоохоронці долучились до Всеукраїнської акції #чистіводойми. Для прибирання обрали береги річки Південний Буг, що у межах обласного центру. Загалом сміття збирали від вул.Кам’янецької і до вул.Свободи, а це близько 1 км.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне