Хмельничани долучаються до профілактики ДТП: фото і відео порушників публікують у соцмережах

Хмельничани долучаються до профілактики ДТП: фото і відео порушників публікують у соцмережах
Фото: @dtp_khm

Боротьба з порушниками ПДР на Хмельниччині набула всенародного характеру. Тепер активісти хочуть перемогти лихачів та порушників ПДР за допомогою соцмереж.

Нагадаємо, що згідно з останньою статистикою за 2018 рік в області на території обслуговування патрульних задокументовано 1888 аварій, з них 311 з потерпілими. Також було зафіксовано 113 наїздів на пішоходів, у 7 випадках аварій ставались з вини самого пішохода. За участі нетверезих водіїв сталась 171 автопригода. В результаті аварій за 2018 рік загинули 33 людини.

Для запобігання та уникнення ДТП і порушень ПДР у Хмельницькому під’єднали:

У Facebook або Instagram всі користувачі можуть завантажувати зняті власноруч відеофайли або фото порушників на хмельницьких дорогах (приватне повідомлення, дірект).

На сторінці громадського руху в Instagram більше ніж 1000 фотографій та відео де висвітлено порушення ПДР та їх наслідки.

“Наші 16 000 підписників дуже активні, фото і відео з’являються оперативно. Тому хмельницькі водії можуть дізнатися про аварії на дорогах та спланувати свій маршрут заздалегідь”, – кажуть засновники громадського руху.

Для більшої зручності створено Viber: +38 098 731 65 45

Активісти закликають бути небайдужими громадянами, не замовчувати проблеми в місті. Фотографувати водіїв, що паркуються в неналежному місті, та інші казуси й порушення на дорогах Хмельницького та області. Матеріали можна надсилати  у соцмережі:  Facebook, Instagram, Viber: +38 098 731 65 45.

“Можливо висвітлення таких фото та відео змусить водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, та стануть у пригоді правоохоронцям”, – зазначають активісти.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне