Хмельничани у лютому витратили 3 млн доларів на нові авто

Фото: RST.ua

У лютому в Хмельницькому та області зареєстрували 100 нових автомобілів. На кожну з цих машин витрачали в середньому по $30 тис.

Минулого місяця хмельничани найчастіше купували машини, які входять у ціновий діапазон $17-35 тисяч доларів США. Їх частка у регіоні склала 61%, а середня вартість кожного зареєстрованого авто становила $30 тис. Загальна сума витрат за місяць у лютому сягнула 3 млн, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішою маркою у регіоні була Toyota. У регіоні придбали 15 таких машини на суму $420 тис, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Також часто купували Nissan та Renault. Серед моделей бестселерами стали кросовери Toyota RAV4 і Kia Sportage.

Загалом, у лютому в Україні зареєстрували 5,7 тис нових автомобілів, а сума витрат склала $177 млн. Серед них були й автомобілі, вартість яких перевищує $200 тис – зареєстрували два кросовери Rolls-Royce Cullinan. Вартість кожного такого авто перевищує $400 тис. Також українці придбали 4 Bentley, 33 Porsche та 3 Maserati.

Нагадаємо, у січні місяця у Хмельницькому та області зареєстрували 122 нових автомобілів. Кожне з цих авто в середньому мало вартість $31 тис. Загальна сума витрат склала майже $4 млн.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне