Хмельничани звинуватили працівників ЦНАПу у нелюдяності

Фото: www.facebook.com/

Відео людей, які мокнуть під дощем біля Центру надання послуг на вулиці Грушевського в обласному центрі, оприлюднили у соцмережі.

На дворі злива, ЦНАП, а люди під дощем, бо ж карантин… На моє запитання чи можна людям зайти і стати на відстані, відповіли: Вам, що зонтик збігати купити! За 10 хв сказали може зайти 3 людини. В мене все, – написалаавторка відео.

http://www.facebook.com/100000630006291/videos/3304092659621702/

І хоч на самому відео факт розмови з працівниками ЦНАПу не зафіксований, та факт залишається фактом: люди біля центру надання адміністративних послуг мокнуть під дощем.

У коментарях хмельничани діляться досвідом відвідування інших державних установ у Хмельницькому, зокрема, податкової інспекції:

У податковій те саме: ціла демонстрація на дверях, всі товчуться на вулиці і в дверях тісненько, 20 чоловік між собою позминутись не може, неважливо, хто в який кабінет чи віконце, стійте млійте в масках в плечі одне одного штовхайте, цілуйтесь в потилиці – карантин!

Нагадаємо, за порушення карантину в Україні встановлені штрафи, найменший з яких 17 тисяч гривень. Днями хмельничанці, яка відмовилася одягнути маску у громадському транспорті, виписали штраф у розмірі 34 тисячі.

Джерело: ПоділляNEWS

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне