Хмельничанин, який порушив ПДР та перевозив контрафактний алкоголь, запропонував хабар патрульним

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Поліцейські зупинили чоловіка за порушення ПДР, а під час огляду автомобіля помітили ящики з контрафактним алкоголем. Намагаючись уникнути відповідальності, порушник запропонував правоохоронцям хабар. Ті ж одразу викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Вчора, 7 червня, під час патрулювання вулиць обласного центру співробітники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Під час візуального огляду транспортного засобу в автомобілі правоохоронці виявили коробки, в яких знаходились пляшки з рідиною, яка мала різкий запах спирту. Чоловік зізнався працівникам поліції, що перевозить алкоголь. 

Водій не зміг пояснити ні походження, ні призначення вантажу. Натомість намагався «злагодити питання», запропонувавши патрульним хабаря. Ті, у свою чергу, одразу викликали на місце слідчо-оперативну групу. 

Відтак, увесь контрафактний алкоголь та грошові кошти було вилучено. За порушення ПДР патрульні склали на водія постанову. А слідчі Хмельницького райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає альтернативні покарання, найсуворіше з яких — до 4 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне