Хмельниччина – 12-та в рейтингу витрат бюджетних коштів на ремонти та будівництва

Фото: https://ngp-ua.info/

Громадська організація “Антикорупційний штаб” провела моніторинг витрат на ремонти за бюджетні кошти по всій Україні в рамках “Карти ремонтів”. Інформує НГП.

Експерти сформували рейтинг витрат на ремонти доріг та інші ремонти 2019 — 2020 років, в якому Хмельницька область посіла 12-те місце: в цілому на ремонти, відновлення та реконструкцію різних об’єктів тут виділили 14,6 мільярдів гривень бюджетних коштів.

До слова, на ремонти в сусідній Житомирській області виділили 10,0 мільярдів гривень, а у Вінницькій — 16,5 мільярдів.

Більше, ніж половина виділених коштів — 8,4 мільярдів — це ремонт доріг. На ремонт чи будівництво інших об’єктів виділили близько 6,2 мільярдів гривень. Представляємо ТОП-5 найдорожчих об’єктів:

– Будівництво Льодового палацу по вул. Прибузькій, 7/3А в м. Хмельницькому — 284,3 мільйонів гривень.

– На другому місці — Технічне переоснащення. Модернізація системи управління резервних дизель-генераторів на енергоблоці №2. Хмельницька АЕС: загалом 220,1  мільйонів гривень.

– На третьому місці — Будівництво комплексу з переробки радіоактивних відходів ВП «Хмельницька АЕС»: 192,6 мільйонів гривень.

– На четвертій позиції — Будівництво навчально-виховного комплексу на вул. Залізняка, 32 в м. Хмельницькому: 113,8 мільйонів гривень.

– Будівництво спеціалізованого залу боксу на території спортивного комплексу «Поділля» ДЮСШ № 1 по вул. Проскурівській, 81 в м. Хмельницькому: 104,5 мільйонів гривень.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне