Хмельниччина: минулої доби вогнеборці 6 разів залучалися до гасіння пожеж різного роду, що забрали життя двох людей

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

Серед 6-ти пожеж, що виникли в різних районах області, дві виявились смертельними.

Смертельна пожежа виникла в с. Дашківці Віньковецького району, де на місці гасіння пожежі сухої трави на відкритій місцевості було виявлено тіло загиблої 81-річної пенсіонерки. Вогонь вдалося загасити спільними зусиллями вогнеборців 27 Державного пожежно-рятувального поста і місцевої пожежної команди с. Осламів.

Ще один смертельний випадок трапився в с. Томашівка Дунаєвецького району, де ймовірно, через необережність під час куріння на пожежі загинув 64-річний чоловік. Тіло загиблого виявили під час розвідки й гасіння рятувальники 12 ДПРЧ. До ліквідації полум’я також залучалась команда МПО с. Томашівка.

https://km.dsns.gov.ua/

Коротке замикання призвело до загоряння у житловому будинку села Кам’янка Кам’янець-Подільського району. Із вогнем оперативно впорались бійці 5 ДПРЧ, запобігши його поширенню.

У мікрорайоні Лезневе обласного центру самозаймання речей і матеріалів призвело до пожежі торфовища, що розповсюдилась на площу понад 1 га. Пожежу довелось ліквідовувати підрозділам 37 та 2 ДПРЧ, 25 ДПРП, групи спеціальної пожежної техніки та Оперативно-координаційного центру Головного управління в області.

А в с. Новаки Полонського району спалахнув легковий автомобіль. Від вогню автівку рятували вогнеборці 17 ДПРЧ, проте він таки встиг добряче пошкодити моторний відсік і салон легковика.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне