Хмельниччина серед лідерів за обсягами виробництва і за темпами росту виробництва молока

Темп росту виробництва становив 104,7 %, і за цим показником область серед регіонів України заняла І місце, за його валовим виробництвом – ІІІ місце.
Фото: etcetera.media

Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів повідомляє,  що у 2018 році всіма категоріями господарств Хмельниччини вироблено 625 тис. тонн молока, що на 28,3 тис. тонн більше, ніж у 2017 році. Темп росту виробництва становив 104,7 %, і за цим показником область серед регіонів України заняла І місце, за його валовим виробництвом – ІІІ  місце.

За даними Держстатистики у січні місяці 2019 року сільськогосподарськими підприємствами вироблено 13,9 тис. тонн молока. Господарствами населення – 22,5 тис. тонн молока. Виробництво молока в господарствах населення залишилося на рівні січня 2018 року, а в агроформуваннях збільшено його виробництво на 11,2 %, за рахунок чого спостерігається збільшення загального виробництва молока в області – на 4%.

За обсягами виробництва і за темпами росту виробництва молока Хмельницька область серед регіонів України займає – ІІІ місце. За концентрацією поголів’я великої рогатої худоби – ІІІ місце, корів – ІІ місце.

За інформацією Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації

Нагадаємо, що під час візиту на Хмельниччину кандидат на посаду Президента України Олег Ляшко агітував виборців голосувати за його кандидатуру. При цьому головний радикал використовував висловлювання, що можуть спричинити розпалювання расової ворожнечі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне