Хмельниччина втратила у війні з РФ ще чотирьох Героїв

Фото: Суспільне

Сьогодні, 21 вересня, стало відомо про загибель у війні з РФ ще чотирьох захисників України – Миколи Михайловського, Павла Матієшена, Максима Дністряна та Сергія Грошова. Усі вони з Кам’янець-Подільського району. Інформує Суспільне Хмельницький.

Про загибель 19-річного Миколи Михайловського з міста Кам’янця-Подільського повідомив голова Кам’янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич.

“Боже, зупини цю кляту війну. Героїв на небі вже занадто багато. Сьогодні надійшла сумна звістка до Кам’янця-Подільського. Внаслідок обстрілу загинув ще один Герой із нашого міста – Микола Михайловський. Йому було лише 19. Він захищав суверенітет України на Ізюмському напрямку. Там і поліг смертю хоробрих. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять Герою”, – написав Михайло Сімашкевич.

Миколі Михайловському назавжди залишиться 19 років. Фото: Суспільне Хмельницький.

Згодом про загибель бійця повідомили і в Чемеровецькій тергромаді, звідки був родом Микола Михайловський.

“Невимовний біль. Велика втрата. Величезне горе знову прийшло в Чемеровецьку громаду – ворожа куля обірвала життя вихідця села Біла Михайловського Миколи Миколайовича, 14.12.2003 року народження. У 18-річному віці він заключив контракт на військову службу в лавах ЗСУ. Визволяючи населений пункт Оскіл Ізюмського районк на Харкіщині 20 вересня 2022 року Коля загинув. Висловлюємо щирі співчуття сім’ї загиблого”, – зазначено на Facebook-сторінці Чемеровецької територіальної громади.

У тій же Чемеровецькій селищній територіальній громаді 21 вересня повідомили про загибель ще одного захисника – 21-річного Павла Матієшена.

21-річний Павло Матієшен загинув на Ізюмському напрямку при звільненні населеного пункту Оскіл. Фото: Суспільне Хмельницький.

“Матієшен Павло Русланович народився 12.07.2001року в селі Красноставці. У 2007 році пішов до 1 класу Красноставської школи, яку закінчив у 2016 році. Того ж року вступив до Кам’янець-Подільського центру професійно-технічної освіти. У 18-річному віці заключив контракт на військову службу в лавах ЗСУ. Загинув біля населеного пункту Оскіл Ізюмського району на Харківщині”, – написали на на Facebook-сторінці Чемеровецької територіальної громади.

Ще один захисник з Чемеровеччини – Максим Дністрян – також поповнив днями небесне військо, повідомляє голова Кам’янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич.

Максим Дністрян був військовослужбовцем ССО ЗСУ. Йому назавжди залишиться 30. Фото: Суспільне Хмельницький.

“Неможливо дивитися на усміхнені обличчя наших Захисників, які щодня поповнюють небесне військо. Скорботна звістка знову… Захищаючи Україну від ворожої орди загинув вірний син своєї країни – Дністрян Максим Геннадійович, уродженець села Андріївка Чемеровецької тергромади, молодший сержант сил спеціальних операцій ЗСУ. Йому було лише 30. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять Герою”, – написав Михайло Сімашкевич.

Також голова Кам’янець-Подільської райради повідомив про смерть бійця Сергія Грошова з Кам’янеччини.

У Леоніда Грошова, який помер від отриманого під Ізюмом важкого поранення, залишилося четверо дітей. Фото: Суспільне Хмельницький.

“Безглузда війна, на жаль, забирає на небеса найкращих синів і дочок України. У боях за Україну загинув Грошов Сергій Леонідович, уродженець села Калиня Слобідсько-Кульчієвецької територіальної громади. Він отримав важке поранення під Ізюмом на Харківщині. Лікарі робили все можливе, але так і не змогли врятувати життя захисника. Без батька залишилися четверо дітей”, – написав Михайло Сімашкевич.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне