Хмельниччина: за добу, що минула, вогнеборці двічі залучалися до гасіння пожеж

Фото: km.dsns.gov.ua

Минулої доби на Хмельниччині горіли житловий будинок та легковий автомобіль.

Ймовірно, необережність під час куріння призвела до загоряння у житловому будинку на вул. Данила Галицького в Кам’янці-Подільському, про що рятувальників сповістили о 13:49. На момент прибуття вогнеборців 5 Державної пожежно-рятувальної частини палало на площі 50 кв.м. Завдяки оперативності та злагодженості підрозділу полум’я було остаточно подолано о 14:04. ДСНСівцям вдалося запобігти розповсюдженню пожежі, і тим самим врятувати будинок від знищення вогнем.

А вже за годину — о 14:49 на вул. Тернопільській в обласному центрі спалахнув легковий автомобіль Хюндай Соната. Пожежу швидко приборкали бійці 1 ДПРЧ. Вогонь встиг знищити навісне обладнання двигуна та пошкодити моторний відсік автівки. Вірогідною причиною загоряння могла стати розгерметизація паливної системи двигуна.

В обох випадках ніхто не постраждав.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 9 лютого о 14:06 до Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу на території речового ринку МПК “Ринок Ранковий” сектор “Бартер” на вул. Геологів в м. Хмельницький. .

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне