Хмельниччина втратила своїх захисників – у боях на Запоріжжі загинуло двоє військових

Фото:

Про загибель військовослужбовців повідомили у Чемеровецькій та Волочиській громадах.

У боях за свободу та незалежність нашої держави, мирне майбутнє українського народу загинув кугаєвчанин, Монастирський Сергій Васильович (Трач Максим), 1977 року народження.

«Сергій Васильович народився на Білгородщині,  рано втратив батьків, з дитинства проживав у селі Кугаївці, виховувався дідусем та бабусею. Був здібним до навчання та наполегливим у роботі. Все в житті змінила війна… З серпня 2022 року став до лав Збройних Сил України.

З честю виконував свій священний обов’язок. Проходив військову підготовку у складі наших підрозділів за кордоном. Був витривалим та хоробрим воїном. Та, нажаль, при виконанні бойового завдання, загинув в районі населеного пункту Лобкове Васильківського району Запорізької області» – йдеться у повідомленні Чемеровецької територіальної громади.

Волочиська міська рада повідомила про ще одного загиблого воїна-земляка, Бохонка Олега Олеговича.

«Народжений 17 листопада 1996 року в селі Сарнів, там закінчив середню школу і вступив до Підволочиського ліцею за фахом радіомеханіка.

Після закінчення навчання проходив строкову службу в Національній гвардії України, працював в ТОВ «Агробізнес».

У перші дні повномасштабного вторгнення,  26 лютого 2022 року, був призваний до лав Збройних сил України» – повідомляють у громаді.

Олег Бохонок загинув 12 червня 2023 року в районі населеного пункту Новоданилівка Оріхівського району Запорізької області під час виконання бойових завдань.

У воїна залишились дружина, батько, бабуся, брати і сестри.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне