Хмельницька легкоатлетка привезла з чемпіонату Європи бронзу

Днями в місті Глазго (Великобританія) відбувся чемпіонат Європи з легкої атлетики у приміщенні.

Хмельничанка Марина Бех-Романчук у напруженій боротьбі здобула бронзову нагороду цього чемпіонату. Про це інформує прес-служба Хмельницької міської ради.

До фіналу змагань у секторі стрибків у довжину наша спортсменка пройшла без особливих проблем. Стрибнувши у другій спробі на 6 метрів 78 сантиметрів, Марина продемонструвала другий результат та почала підготовку до основного виступу.

І ось, третього березня, у секторі стрибків у довжину розіграли європейські нагороди. Вже після першої спроби хмельничанка опинилася на останньому 8 місці, оскільки мала заступ. А в лідери дещо несподіванно вирвалася Настасья Мірончик-Іванова з Білорусі, яка стрибнула на 6 метрів 93 сантиметри і встановила свій особистий рекорд.

khm.gov.ua

У другій спробі Бех-Романчук знову не потрапила в планку, хоча її стрибок, схоже, був за сім метрів (особистий рекорд Марини – 6 метрів 85 сантиметрів). Але вже в четвертій спробі хмельницька легкоатлетка виправилася – вона змогла продемонструвати результат 6 метрів та 84 сантиметри. І цей стрибок їй приніс бронзову медаль змагань.

khm.gov

Зі своїм тренером Вадимом Крушинським (Хмельницький ОЦФВУМ) вони протягом зимового сезону впевнено йшли до цієї нагороди, покращуючи результат від старту до старту.

Вітаємо з чудовим результатом спортсменку та тренера. Бажаємо подальшого зросту і здобуття нових спортивних вершин.

Нагадаємо, що вчитель фізкультури з Новоушицького району став одним з кращих в Україні за версією Спортивного руху “JuniorZ”. В Україні відзначили кращого вчителя фізичного виховання. Таку нагороду цьогоріч запровадили активісти Спортивного руху JuniorZ. Лідером цього руху є відомий телеведучий хмельничанин Олександр Педан.

Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому безкоштовно вакцинують домашніх тварин: де можна отримати послугу

Цього року на Хмельниччині зафіксували випадок сказу у безпритульного собаки. Хвора тварина покусала 8-річного школяра та домашнього собаку.

9 години тому

Хмельницький суд виніс вирок помічнику священника у справі сутички між ним і військовим

Півтора року пробаційного нагляду, виплату 50 тисяч гривень моральної шкоди й оплату лікування потерпілого — такий вирок виніс Хмельницький міськрайонний суд помічнику…

9 години тому

У Хмельницькому від отриманих під час пожежі опіків померла 8-річна дівчинка

Вчора, 9 травня, у Хмельницькому на вулиці Гонгадзе виникла пожежа квартири на 1-му поверсі дев’ятиповерхівки.

11 години тому

Троє чоловіків з Хмельниччини намагались на гумовому човні перетнути Тису

Чоловіки, яким обіцяли безперешкодний перетин кордону в пункті пропуску, «опинилися» на березі Тиси з човном та помпою.

12 години тому

Президент призначив начальника Управління СБУ Хмельниччини

Вчора Володимир Зеленський призначив Олексія Прокопенка начальником Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області.

13 години тому

Ринок праці Хмельниччини: 1 травня кількість зареєстрованих безробітних становила 3,5 тис. осіб

Станом на 1 травня  2024 року кількість зареєстрованих безробітних становила 3,5 тис. осіб, в тому числі  237 учасників бойових дій,…

1 день тому