Хмельницька легкоатлетка привезла з чемпіонату Європи бронзу

11
Фото: khm.gov.ua

Днями в місті Глазго (Великобританія) відбувся чемпіонат Європи з легкої атлетики у приміщенні.

Хмельничанка Марина Бех-Романчук у напруженій боротьбі здобула бронзову нагороду цього чемпіонату. Про це інформує прес-служба Хмельницької міської ради.

До фіналу змагань у секторі стрибків у довжину наша спортсменка пройшла без особливих проблем. Стрибнувши у другій спробі на 6 метрів 78 сантиметрів, Марина продемонструвала другий результат та почала підготовку до основного виступу.

І ось, третього березня, у секторі стрибків у довжину розіграли європейські нагороди. Вже після першої спроби хмельничанка опинилася на останньому 8 місці, оскільки мала заступ. А в лідери дещо несподіванно вирвалася Настасья Мірончик-Іванова з Білорусі, яка стрибнула на 6 метрів 93 сантиметри і встановила свій особистий рекорд.

3

khm.gov.ua

У другій спробі Бех-Романчук знову не потрапила в планку, хоча її стрибок, схоже, був за сім метрів (особистий рекорд Марини – 6 метрів 85 сантиметрів). Але вже в четвертій спробі хмельницька легкоатлетка виправилася – вона змогла продемонструвати результат 6 метрів та 84 сантиметри. І цей стрибок їй приніс бронзову медаль змагань.

2

khm.gov

Зі своїм тренером Вадимом Крушинським (Хмельницький ОЦФВУМ) вони протягом зимового сезону впевнено йшли до цієї нагороди, покращуючи результат від старту до старту.

Вітаємо з чудовим результатом спортсменку та тренера. Бажаємо подальшого зросту і здобуття нових спортивних вершин.

Нагадаємо, що вчитель фізкультури з Новоушицького району став одним з кращих в Україні за версією Спортивного руху “JuniorZ”. В Україні відзначили кращого вчителя фізичного виховання. Таку нагороду цьогоріч запровадили активісти Спортивного руху JuniorZ. Лідером цього руху є відомий телеведучий хмельничанин Олександр Педан.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне