Хмельницька міська рада долучилася до спортивного флешмобу проти легалізації наркотиків

1
Фото: khm.gov.ua

Працівники міської ради прийняли виклик від футбольного клубу «Поділля» та долучилися до виклику “За Україну без наркотиків! Ми за спортивний спосіб життя” на підтримку електронної петиції проти легалізації легких наркотиків, яка зареєстрована на сайті Президента України.

5

khm.gov.ua

Сьогодні о 8.00 перед початком робочого дня в приміщенні ДЮСШ №3 близько ста представників місцевого самоврядування зробили спортивну розминку та висловили свою підтримку здоровому способу життя. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

«Хмельницькій міський голова та особи місцевого самоврядування підтримують петицію проти легалізації легких наркотиків, яка зареєстрована на офіційному сайті Президента України, і сьогодні зранку ми зібралися, щоб показати, що ми за здоровий життя і ми проти наркотиків», – підкреслила керуючий справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій.

3

khm.gov.ua

«Моє місто щодня нове!», «Моє місто щодня спортивне!», «Ми за Україну без наркотиків!» – саме такі гасла лунали сьогодні у спортивній школі №3.

4

khm.gov.ua

На завершення акції учасники передали естафету Національній та патрульній поліції України в Хмельницькій області.

Нагадаємо, що у Хмельницькому до кінця року встановлять 200 відеокамер. Планується, що до кінця року за дотриманням порядку у місті спостерігатиме 200 камер. Задля  максимальної ефективності їх планується встановити близько півтисячі. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. На черговій сесії депутати затвердили положення про систему відеоспостереження міста Хмельницького. І що дуже важливо — інформація з них зберігатиметься і оброблятиметься в одному місці. Це значно спрощує доступ працівників поліції до відео і сприятиме швидкому розкриттю різного роду правопорушень. Загалом до кінця 2019 року планується довести кількість камер у місті до 200, а для максимальної ефективності їх має бути близько півтисячі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне