Хмельницька міськрада виступила за заборону партії Шарія і ОПЗЖ

Фото: https://khm.gov.ua/

Депутати Хмельницької міської ради звернулися до президента, Кабміну і Голови Верховної Ради з вимогою заборонити діяльність партії Шарія і “Опозиційної платформи – За життя” на території України.

За це рішення проголосувало 33 із 36-ти присутніх обранців на черговій сесії 14 липня. Ініціатором виступив депутат від промерської партії “Команда Симчишина” Ярослав Каюк.

“У результаті Революції гідності було заборонено антиукраїнські політичні сили – Комуністичну партію і Партію регіонів. Однак їм на заміну з’явилися нові – це “Опозиційна платформа – За життя” і партія Шарія… Саме ці політичні сили щодня і щогодини своєю діяльністю активно просувають інтереси окупанта і агресора – Російської Федерації та проявляють відвертий колабораціонізм, що загрожує основам державотворенням. Враховуючи, що Україна у стані війни з російським окупантом, ми не можемо дозволити розповсюдження промосковської агентури та ідеології у нашій державі. Ми, депутати Хмельницької міської ради закликаємо ухвалити законопроєкт і відповідні регуляторні акти, які заборонили б фактичну діяльність партії Шарія і ОПЗЖ”, – сказано у зверненні хмельницьких депутатів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне