Хмельницька митниця ДФС наростила середньоденні нарахування до 17,5 мільйона гривень

2
Фото: 24tv.ua

З початку 2019 року Хмельницькою митницею ДФС за зовнішньоекономічними операціями з імпорту товарів перераховано до державного бюджету понад 3,6 мільярда гривень митних платежів. Це становить 118,2 відсотка доведених індикативних показників.

У порівнянні з аналогічним періодом 2018 року це спостерігається ріст надходжень більш як на 800 мільйонів гривень. Або на 32 відсотки.
При цьому середньоденні нарахування на Хмельницькій митниці у цьому році зросли на 4,4 мільйона гривень. Наразі становлять 17,5 мільйона гривень. .

Найбільшими платниками митних нарахувань до бюджету є підприємства Хмельницької області, що працюють у паливно-енергетичному та агропромисловому комплексах, хімічній, переробній. А також торгівельній та будівельній галузях. Питома вага надходжень, які вони забезпечують до бюджету становить понад 45 відсотків від сумарного показника.

Відповідно у звітному періоді до числа бюджетоформуючих товарів відносяться автомобілі легкові, твели для ядерних реакторів, машини та механічні пристрої спеціального призначення. А ще частини та пристрої моторних транспортних засобів та полімери етилену в первинних формах. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне