Хмельницька обласна лікарня отримала генератор

Фото: https://www.facebook.com/admkm.gov.ua
Забезпечення генераторами усіх об’єктів, що потребують безперебійного постачання електроенергії – одне з ключових завдань на сьогодні, адже рашистські терористичні атаки в останні місяці чітко спрямовані на те, аби паралізувати життя в тилових регіонах та занурити їх в темряву та холод. Серед пріоритетних об’єктів – заклади охорони здоров’я, які надають високоспеціалізовану медичну допомогу.
 
Одним із провідних закладів третинного рівня в області є Хмельницька обласна лікарня. Ще донедавна тут не було достатньо потужного генератора, який міг би повністю забезпечити потреби закладу. Днями завдяки співпраці обласної військової адміністрації з європейськими благодійниками, представниками української діаспори і волонтера Володимир Ворона це питання вдалося вирішити: до обласної лікарні доставили 200 кВт-ний генератор, який за потреби живитиме один із головних корпусів.
 
 
Надала генератор італійська компанія Contrepair S.R.L, очолює яку пан Філіппо Деллапіане (Filippo Dellepiane), а вирішення усіх питань, що пов’язані з логістикою, взяли на себе представники Асоціації Pokrova ODV та українських громад міст Генуя Comunità ucraina Genova – Українська церковна громада в Генуї, Савона Comunita ucraina Savona – Українська церковна громада в Савоні та К’яварі Comunità ucraina Chiavari – Українська церковна громада в К’яварі.
 
 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне