Хмельницька облрада планує передати землі двох заказників під мисливські угіддя фірмі, де співвласник – депутат від «Слуги народу»

Фото: https://t.me/ngo_zhar

У Хмельницькій обласні раді планують передати у користування ТОВ «Клуб мисливців Поділля» 1 657,4 га земель заказників для ведення мисливського господарства до 31 грудня 2038 року, повідомляють у ГО «ЖАР».

Мова йде про землі державної власності: водойми «Анаставці Верх», «Анаставці Низ» та «Моломолинці», риборозплідник біля села Ярославка.

На території цих ділянок розташовані Моломолинцівський гідрологічний заказник загальнодержавного значення та Ярославський орнітологічний заказник місцевого значення.

Окрім того ці водойми перебувають у користуванні ПАТ «Хмельницьке виробниче сільськогосподарсько-рибоводне підприємство», яке надіслало лист з проханням не передавати ці водойми мисливцям через систематичні порушення з боку мисливців з 2016 до 2021 роки.

Згідно даних сервісу «YouControl», бенефіціарами ТОВ “Клуб мисливців Поділля” є депутат Хмельницької облради від партії “Слуга народу” Михайло Демчишин, кам’янчанин Олег Савицький та хмельничанка Еліна Крижановська.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне