Хмельницька поліцейська Олена Гарбарець стала чемпіонкою світу з комбат дзю-дзюцу

44
Фото: npu.gov.ua/

Цими вихідними, 19-20 жовтня, в Київському Палаці спорту проходив Чемпіонат світу з комбат дзю-дзюцу серед дорослих та юніорів. Капітан поліції Олена Гарбарець, оперуповноважена управління протидії наркозлочинності ГУНП в Хмельницькій області, здобула перемогу в особистій першості. А також долучилася до командної перемоги збірної України на цьому чемпіонаті.

Участь у Чемпіонаті світу з комбат дзю-дзюцу взяло 250 спортсменів більш ніж із 20 країн. Борці змагалися у розділах клоз- та фулл-котакт.

У розділі клоз-контакт (вагова категорія до 74 кг) перемогу на Чемпіонаті здобула Олена Гарбарець. Оперуповноважена управління протидії наркозлочинності ГУНП в Хмельницькій області.

Варто зазначити, що крім цього Олена є чемпіонкою світу з самбо, срібною призеркою чемпіонату Європи. Та бронзовою призеркою чемпіонату світу з дзюдо серед поліцейських, майстром спорту міжнародного класу.

Особиста перемога Олени стала вагомим внеском і у командний тріумф збірної України на Чемпіонаті світу з комбат дзю-дзюцу. Друге місце посіла команда Казахстану. Третє — представники Азербайджану.

Керівництво та особовий склад Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області щиро вітає Олену з черговою перемогою і бажає подальших успіхів як у спорті, так і на службі.

Сектор комунікації поліції в Хмельницькій області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне