Хмельницька прокуратура повернула 10 гектарів землі у державну власність

102
Фото: gp.gov.ua/

У Деражнянському районі прокуратура виявила п’ятьох власників, які двічі безоплатно приватизували землю.

За втручання прокуратури вдалось повернути у державну власність 10 гектарів землі, розташованої  на території Волосівської і Майдан-Чернелівецької сільських рад, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Як з’ясувалося, п’ятеро громадян уже мали по земельному наділу, які вони приватизували, реалізувавши своє право на безоплатну приватизацію землі. Однак спритні краяни вирішили скористатися цим правом іще раз. Як їм вдалося обдурити працівників Дергеокадастру, які дали їм дозволи на розробку проектів землеустрою, а згодом і затвердили виготовлену документацію, невідомо. Мабуть, це має стати темою окремого розслідування. Але факт залишається фактом: громадяни одержали ще по одному земельному наділу, зазначає  “TV7+”

Прокуратура виявила цей факт і довела незаконність земельних оборудок та подала  в суд позовні заяви із вимогами визнати надання земельних ділянок  у власність незаконним. Суд вивчив докази, зібрані прокуратурою, та повністю задовольнив її позови. Таким чином, незаконно приватизовану землю вдалось повернути у власність держави.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне