Хмельницькі гвардійці затримали громадянку з підробними документами

1
Фото: www.adm-km.gov.ua

Про це повідомляє прес-служба Хмельницької ОДА. 

7 липня близько 21.00 години військовослужбовці військової частини 3053 Національної гвардії України солдати Дмитро Костюк і Ярослав Сивак, старший солдат Андрій Левчук разом зі службовим собакою “Леоном” здійснювали патрулювання спільно з працівником Національної поліції на привокзальній площі м. Хмельницький.

Патрульні помітили жінку, яка розкурювала тютюнові вироби у громадському місті. При спілкуванні з громадянкою гвардійці зробили зауваження та перевірили документи, що посвідчують особу. З’ясувалося, що прізвище, ім’я та по батькові, зазначені в пред’явленому паспорті, відрізняються від тих, за якими представилася громадянка. Далі було виявлено, що написи в документі були зроблені самостійно, також самостійно вклеєна фотографія.

2

www.adm-km.gov.ua

Варто зауважити, що правоохоронці уже не вперше затримують цю особу з підробними документами, і вона навіть відбула термін покарання в місцях позбавлення волі за статтею 358 Кримінального кодексу України (“Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів”).

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу та передали затриману громадянку в руки слідчих.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне