Хмельницькі гвардійці затримали злочинця у якого був незаконний пістолет

Хмельницькі гвардійці затримали злочинця
Фото: старший сержант Борис Гандзюк

Військовослужбовці військової частини 3053 Західного оперативно – територіального об’єднання Національної гвардії України під час несення служби з охорони громадського порядку спільно з працівниками поліції затримали правопорушника, у якого було виявлено пістолет 9 мм моделі «РетайG-19», 14 набоїв до нього та ніж «Бабочка».

«Під час несення служби з охорони громадського порядку, близько 21:30, ми вирішили перевірити двір будинку по вулиці Проскурівського – Підпілля 56 та помітили двох підозрілих осіб, які курили на дитячому майданчику. Підійшовши до них, ми представились, зробили зауваження згідно до статті 34 ЗУ «Про поліцію» та запропонували пройти поверхневу перевірку, в ході якої виявили зброю» – розповів черговий військового наряду Національної гвардії України старший лейтенант Сергій Гребеля.

Даний злочин кваліфікується за статтею 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Для подальших з’ясування обставин правопорушники передані працівникам поліції.

Дякуючи професіоналізму військовослужбовцям було затримано правопорушників, які незаконно зберігали зброю та, що найгірше, носили її з собою.

Автор статті: лейтенант Ярослав Бігус

Повідомляє сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації.

Нагадаємо, що Хмельницькі правоохоронці видворили за межі країни «кримінального авторитета» на прізвисько Арчі. У 2014 році чоловік був засуджений за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України і відбував покарання в Шепетівській виправній колонії. Термін його ув’язнення добіг завершення 20 грудня.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне