Хмельницькі “копи” ловили пішоходів-порушників

2
Фото: @khmelpolice

Патрульні продовжують проводити профілактичні заходи із пішоходами, що порушують ПДР. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

Нагадаємо, з 1 квітня на території України розпочався комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Пішохід». Його мета – запобігти загибелі та травмування пішоходів на дорогах країни. Наразі, триває практичний етап заходів, який продовжиться до кінця червня поточного року. 

Вчора, 25 червня, патрульні обрали локацію на вулиці Шевченка, де провели для пішоходів профілактичну акцію. Поліцейські проводили профілактичні бесіди із пішоходами, що порушують ПДР. Вручали їм інформаційні пам’ятки, наголошуючи на неухильному дотримані ПДР. А також притягали пішоходів, що порушують ПДР до адміністративної відповідальності.

11

@khmelpolice

Зазначимо, з початку проведення акції «Пішохід», на території обслуговування управління патрульної поліції в Хмельницькій області патрульні притягнули до адміністративної відповідальності понад 600 пішоходів, які порушують ПДР.

Патрульні спонукають Вас замислитися про можливі наслідки таких порушень. Будьте дисциплінованими та відповідальними, а також роз’яснюйте дітям правила безпечної поведінки на дорозі та головне будьте для них прикладом.

Пам’ятайте, неухильне дотримання ПДР – запорука вашої безпеки на дорозі. Безпечних Вам доріг!

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне