Хмельницькі нацгвардійці попередили вбивство та затримали особу, що перебуває у розшуку

Фото: www.adm-km.gov.ua

Військовослужбовці патрульної роти військової частини 3053 Національної гвардії України, які сумлінно та самовіддано несуть службу з охорони громадського порядку, як завжди, діють у разі небезпеки професійно й відважно та цілодобово забезпечують захист та спокій мешканцям нашого міста. Черговим підтвердженням цьому є випадки, що сталися під час здійснення вечірнього патрулювання нацгвардійцями 2 та 3 червня.

Так, командир патрульної роти в/ч 3053 капітан Максим Собчук, патрулюючи міські вулиці разом з прапорщиком Сергієм Сокирником, старшиною Олексієм Пилипчуком та солдатом Юрієм Чернухою, отримав повідомлення про те, що в одному з помешкань у південно-західному районі Хмельницького агресивно налаштований громадянин погрожує фізичною розправою та вбивством іншим двом особам. Негайно прибувши на виклик, гвардійці дійсно встановили факт погроз вбивством та застосування для цього холодної зброї, а саме – ножа, проти громадянки 1972 року народження та її чоловіка. Зловмисник негайно був роззброєний, затриманий та доставлений до Південно-Західного відділку поліції у м.Хмельницькому. Вчасними та професійними діями військовослужбовцям вдолося попередити нанесення важких тілесних ушкоджень та вбивство двох людей.

Іншого вечора, близько 23 години, старшина Євген Чіхарда разом зі службовим собакою Нікою, солдати Ірина Фурсович та Віталій Вознюк, які несли службу на вулицях міста, звернули увагу на молодого чоловіка, який помітно занервував, побачивши нацгвардійців. Патрульні, перевіривши особу чоловіка та поспілкувавшись з ним та з’ясували, що той перебуває у розшуку одним з Управлінь Національної Поліції у Львівській області як особа, яка переховується від суду за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального Кодексу України (“Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб”). Цього громадянина було затримано та передано до одного з хмельницьких відділів поліції.

За інформацією військової частини 3053 Національної гвардії України

Повідомляє сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації 

Нагадаємо, що у Нетішині працівники поліції вирахували серійного крадія електроінструментів. Більшу частину викрадених речей у нього вилучили. Серед викраденого — бензопили, газонокосарки, будівельні інструменти, риболовецькі снасті і навіть велосипед. Найближчим часом їх повернуть власникам.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне