Хмельницькі оперативники затримали злодія-гастролера з сусідньої Тернопільщини

1
Фото: hm.npu.gov

Сьогодні, 11 березня, оперативники Хмельницького відділу поліції затримали на залізничному вокзалі 19-річного жителя Гусятинського району Тернопільської області. Молодик підозрюється у вчиненні крадіжки на території обласного центру. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

До Хмельницького відділу поліції надійшла заява від власника торговельного кіоску по вулиці Шевченка про те, що з 7 по 10 березня невстановлена особа шляхом пошкодження навісного замка проникла туди і викрала 1050 гривень та планшет.

2

hm.npu.gov

Працівники поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів і сьогодні на залізничному вокзалі міста затримали підозрюваного. У нього вилучили викрадений планшет.

Крадієм виявився 19-річний житель Гусятинського району Тернопільської області, який раніше вже притягувався до відповідальності за вчинення крадіжок.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають. Правоохоронці перевіряють молодика на причетність до вчинення інших злочинів на території міста.

Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські оперативно розкрили крадіжку з магазину. Подія мала місце в селі Довжок Кам’янець-Подільського району в ніч на 7 березня. Невідомий обікрав місцевий мінімаркет. Менш ніж за добу зловмисника вирахували і затримали. Більшу частину викраденої продукції у нього вилучили. Вранці власник магазину виявив крадіжку і звернувся із заявою до Кам’янець-Подільського відділення поліції. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що зловмисник проник всередину, зірвавши ролети на вхідних дверях. Із магазину викрав 3200 гривень, декілька пляшок спиртного і пакет цигарок. Молодику вже оголосили про підозру за вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне