Хмельницькі патрульні оштрафували водія маршрутки завдяки відео у соцмережах

Хмельницькі патрульні знайшли водія маршрутки, який порушує правила ПДР
Фото: Патрульна поліція Хмельницької області

Патрульні вкотре притягнули водія маршрутного транспортного засобу до адміністративної відповідальності, повідомляє прес-служба відомства. 

5 травня, у соціальній мережі Facebook з’явилось відео, про те, як водій керуючи маршрутним транспортним засобом Volkswagen, на перехресті вулиць Шевченка — Трудова, порушив Правила дорожнього руху.

Кермувальник маршрутного таксі, під час обгону, перетнув суцільну лінію горизонтальної дорожньої розмітки та на перехресті здійснив обгін транспортного засобу, що рухався в попутному напрямку.

Співробітники управління патрульної поліції в Хмельницькій області розшукали даного водія маршрутки та притягнули чоловіка до адміністративної відповідальності за частиною 2 статті 122 КУпАП та наклали на нього стягнення у вигляді штрафу у сумі 425 гривень.

Патрульні наклалають штраф на водія маршрутки за порушення ПДР

Патрульна поліція Хмельницької області

Патрульні дякують громадянам за небайдужість! Вкотре наголошуємо не ігноруйте правопорушення, свідками яких Ви стали та інформуйте про них поліцейських на службу 102. Тільки спільними зусиллями ми зможемо зробити наше місто безпечнішим та комфортним для проживання.

Нагадуємо, на Хмельниччині у ДТП загинув 53-річний чернівчанин. У результаті зіткнення мікроавтобуса та вантажівки чоловік від отриманих травм помер на місці події.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне