Хмельницькі патрульні просять допомогти встановити винуватця ДТП (ВІДЕО)

3
Фото: radiotrek.rv

31 грудня, на вулиці Старокостянтинівське шосе 26/1, сталась дорожньо-транспортна пригода. Невстановлений водій керуючи автомобілем «Audi» темно червоного кольору, в кузові універсал, допустив наїзд на автомобіль «ЗАЗ». Після чого місце пригоди залишив – інформують патрульні.

Особливі прикмета ТЗ «Audi»: автомобіль на дисках, пошкоджено передній бампер з правої сторони, переднє праве крило, можливо права бокова частина.

Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу даного ДТП зателефонувати на службу 102 та допомогти встановити особу водія, винуватця дорожньо-транспортної пригоди.

https://www.facebook.com/khmelpolice/videos/1138538962988984/

 

Нагадаємо, що патрульні відшукали нетверезого водія, який вчинив ДТП та зник з місця події.  30 грудня, близько 16-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась на вулиці Проскурівського Підпілля. Прибувши на місце події, інспектори з’ясували, що невідомий водій керуючи автомобілем Audi, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної дистанції руху та скоїв зіткнення з автомобілем Volkswagen, після чого зник з місця події. Отримавши орієнтування на імовірного порушника, інспектори направились у пошуки винуватця ДТП. Невдовзі, на провулку Гагаріна, на одному із гаражних масивів, патрульні виявили кермувальника та його автомобіль із явними механічними пошкодженнями. Окрім цього, під час спілкування із водієм, патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік поводив себе доволі зухвало та виражався у бік патрульних нецензурною лайкою. Вкотре наголошуємо громадянам, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху та не порушуйте норми чинного законодавства.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне