Хмельницькі патрульні провели заняття «Стоп булінг»

22
Фото: @khmelpolice

Сьогодні, 23 травня, патрульні спільно із співробітником Головного територіального управління юстиції в Хмельницькій області провели заняття на тему «Стоп булінг», для вихованців ЗОШ№25, що на вулиці Перемоги. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

Лектори провели даний урок для семикласників в рамках проекту «Я маю право». Під  час нього розповіли дітям про явище булінгу, умови його виникнення, види, відповідальність за його вчинення. А головне його профілактику та шляхи подолання.

1

@khmelpolice

Патрульні пояснили дітям як захистити себе у разі настання подібної ситуації та наголосили на неприпустимості появі булінгу серед дітей. Вихованці закладу активно долучались до обговорення, адже заняття проходило в теплій та дружній атмосфері.

Патрульні переконані, що проведення подібних заходів допоможе зробити перебування дітей у школах міста не тільки пізнавальним, а ще й цікавим та спокійним.

Нагадаємо, що прямуючи до місця роботи, поліцейський оперативно затримав грабіжника. Поліцейські охорони залучені до охорони публічної безпеки у навчальних закладах, де проходить зовнішнє незалежне оцінювання. Співробітник Управління поліції охорони Хмельниччини саме прямував до ліцею №15, у м. Хмельницькому, коли почув крик про допомогу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне