Хмельницькі патрульні відшукали власника загублених номерних знаків

1
Фото: @khmelpolice

Учора, 23 червня, на службу 102 надійшов виклик про те, що на вулиці Проскурівська, свідомий громадянин розшукав загублені номерні знаки. Про це повідомляє прес-служба патрульних. 

Прибувши на місце події поліцейські оперативно встановили власника загубленого номерного знака за інформаційними базами та повернули їх громадянці.

Слова вдячності та щира посмішка для патрульних є найкращою винагородою та мотивує працювати ще з більшою завзятістю.
Патрульні дякують заявнику за небайдужість.

Варто зазначити, що в управлінні патрульної поліції в Хмельницькій області функціонує бюро знахідок, з його допомогою було повернуто власникам понад 1000 загублених речей, в тому числі номерних знаків.

Також патрульні просять допомогти їм  встановити винуватця ДТП, який покинув місце події. 

2

@khmelpolice

23 червня, у період часу з 22:00 до 23:59 години, на вулиці Грушевського 68, сталась дорожньо-транспортна пригода. Невідомий водій керуючи невстановленим транспортним засобом, ймовірно чорного кольору, допустив наїзд на припаркований автомобіль Toyota Camry. Після цього місце пригоди залишив.

Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу даного ДТП зателефонувати на службу 102 та допомогти встановити особу водія, винуватця дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, що патрульні, під час відпочинку громадян, виявили 17 водіїв напідпитку. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне