Хмельницькі патрульні затримали ймовірну крадійку по гарячих слідах

11
Фото: @khmelpolice

Про оперативне затримання повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

Учора, 4 червня, на службу 102, патрульним надійшла інформація про те, що на вулиці Гастелло, невстановлена особа шляхом вільного доступу з візка, який стояв у під’їзді будинку, викрала сумку. В ній знаходилися документи, грошові кошти та продукти харчування. Сумка належала місцевій жительці 1937 року народження.

Прибувши на місце події, інспекторам роти тактико-оперативного реагування заявник повідомив, що у даній крадіжці підозрює особу жіночої статті та її опис. Отримавши прикмети для орієнтування патрульні направились у пошуках ймовірного крадія. Невдовзі, на вулиці Васяніна, патрульні виявили місцеву жительку 1965 року народження, що підпадала під орієнтування. Під час розмови, жінка зізналась поліцейським у вчиненні крадіжки та вказала на місце куди викинула сумку.

На місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається даною справою та встановить причетність даної громадянки до вчинення крадіжки.

Патрульні вкотре нагадують, у разі якщо Ви стали свідком правопорушення одразу повідомляйте на службу 102. Адже від оперативності вашого повідомлення залежить затримання поліцейськими ймовірних порушників по гарячих слідах.

Нагадаємо, що на дитячих майданчиках Нетішина з’явилися шахраї. До виконавчого комітету міської ради останнім часом все частіше телефонують обурені нетішинці. Як виявилося, на окремих майданчиках, де встановлені тренажери невідомі особи чоловічої статі беруть плату 5 грн. за годину занять.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне