Хмельницькі поліцейські долучилися до проведення масштабного фестивалю «Respublica Fest»

Фото: hm.npu.gov.ua

Працівники поліції не просто забезпечуватимуть публічний порядок під час проведення масштабного триденного фестивалю, а й у перший день, 30 серпня, облаштували окрему локацію, де знайомили усіх бажаючих з роботою різних поліцейських підрозділів.

hm.npu.gov.ua

hm.npu.gov.ua

30 серпня-1 вересня на території Молодіжного парку у Хмельницькому проходить масштабний фестиваль «Respublica Fest». Упродовж трьох днів хмельницькі поліцейські сумлінно стежитимуть за дотриманням публічного порядку під час концертів та різноманітних заходів. Але крім цього, у перший день фестивалю правоохоронці облаштували на території парку окрему локацію — своєрідне поліцейське містечко — де знайомили усіх бажаючих зі своєю роботою.

hm.npu.gov.ua

— Ми долучилися до фестивалю «Respublica Fest» для того, щоб усі бажаючі могли побачити нашу роботу зсередини і хоч на декілька хвилин спробувати себе у ролі поліцейського, — говорить Валентина Грошко, начальник сектору відбору Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області.

hm.npu.gov.ua

Відвідувачі фестивалю могли познайомитись з роботою патрульних, вибухотехніків, спецпризначенців, приміряти поліцейське спорядження та познайомитись зі спеціальним автотранспортом. Крім того, правоохоронці навчали хмельничан основним правилам та тактиці самозахисту.

hm.npu.gov.ua

Приємно, що найбільше зацікавлення поліцейська локація викликала якраз у дітей та молоді. Чимало підлітків цікавилося умовами вступу до відомчих вузів та на службу в поліцію.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне