Хмельницькі поліцейські спільно з колегами із міграційної служби видворили з території України нелегала з Молдови

Фото: hm.npu.gov.ua

28-річного порушника міграційного законодавства, який, крім того, неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, видворили з території України, передавши правоохоронним органам Молдови в пункті пропуску м. Могильов-Подільський Вінницької області.

Чоловік був засуджений до позбавлення волі строком на 3 роки за вчинення розбою та на 4 роки за вчинення грабежу і відбував покарання у Райковецькій виправній колонії. Також у минулому він притягувався до відповідальності за крадіжки на території Республіки Молдова, де перебуває в розшуку.

Оскільки у чоловіка не було жодних документів, підтверджуючих законність перебування на території України, та з метою недопущення негативного впливу на оперативну обстановку, суд прийняв рішення про його затримання та передачу в порядку реадмісії правоохоронним органам Республіки Молдова. 

Вчора, 28 січня, працівники кримінальної поліції та управління стратегічних розслідувань спільно з колегами із ДМС видворили нелегала з території України, передавши правоохоронним органам Молдови в пункті пропуску м. Могильов-Подільський Вінницької області. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне