Хмельницькі поліцейські спільно з колегами із міграційної служби видворили за межі України нелегала із кримінальним минулим

Фото: hm.npu.gov

У ході проведення оперативно-профілактичної операції «Мігрант» працівники кримінальної поліції Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області та управління Державної міграційної служби видворили за межі країни 39-річного нелегала з Вірменії, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини і міг негативно вплинути на криміногенну ситуацію в області. 

У квітні цього року в ході проведення операції «Мігрант» працівники кримінальної поліції спільно з колегами із міграційної служби у місті Красилові виявили громадянина Вірменії, який порушив строки перебування на території України і перейшов на нелегальне становище. 

hm.npu.gov

Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з наркотиками. Він міг негативно вплинути на криміногенну ситуацію в області. 

За процедурою нелегала на певний час помістили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, а днями у супроводі поліцейських та працівників міграційної служби доправили в аеропорт «Бориспіль» і видворили за межі України із забороною в’їзду на 5 років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські-детективи викрили конвертаційний центр. Звернення до поліції надійшло наприкінці березня від одного з місцевих підприємців. В результаті махінацій зловмисників він не отримав за відпущену покупцю сільськогосподарську продукцію 29 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне