Хмельницькі поліцейські затримали двох молодиків, які скоїли розбійний напад на самотню пенсіонерку

Працівники кримінальної поліції спільно зі слідчими за процесуального керівництва прокуратури затримали двох 18-річних хлопців, які скоїли розбійний напад на пенсіонерку.
Фото: hm.npu.gov.ua

Працівники кримінальної поліції спільно зі слідчими за процесуального керівництва прокуратури затримали двох 18-річних хлопців, які скоїли розбійний напад на пенсіонерку. Наразі зловмисникам уже оголошено про підозру за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Їм може загрожувати до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Події мали місце у січні цього року в селі Вільхівці Чемеровецького району. Близько 22.30 години двоє зловмисників у балаклавах, розбивши скло у вхідних дверях, проникли до будинку 63-річної місцевої жительки. Зловмисники нанесли потерпілій декілька ударів металевим ломом, скрутили та, забравши 10 тисяч гривень, втекли з місця події.

hm.npu.gov.ua

Працівники поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів і встановили, що до вчинення злочину причетні двоє 18-річних юнаків — односелець потерпілої і його знайомий з селища Гусятин Тернопільської області.

Зловмисникам уже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. На період досудового розслідування суд одного із нападників взяв під варту, іншого — під цілодобовий домашній арешт. Наразі їх перевіряють на причетність до вчинення інших злочинів.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що працівники Кам’янець-Подільського відділу поліції, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, затримали 28-річного жителя міста Броди Львівської області, який вчинив серію крадіжок із квартир місцевих жителів. На рахунку злодія-гастролера 5 крадіжок з квартир кам’янчан.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне