Хмельницькі правоохоронці видворили з України 40-річного нелегала з Азербайджану

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Нагадаємо, 2 грудня чоловік вчинив бійку в обласному центрі. Поліцейські його затримали на місці. Як виявилось, у жовтні азербайджанця притягували до відповідальності за порушення міграційного законодавства, проте зобов’язання про примусове повернення на батьківщину він не виконав. Відтак, суд прийняв рішення про його видворення. Сьогодні, 30 грудня, поліцейські разом з міграційниками це рішення виконали.

1 жовтня працівники міграційної служби склали на громадянина Азербайджану адмінпротокол за порушення міграційного законодавства (ст. 203 КУпАП) і прийняли рішення про його примусове повернення до країни походження.

Проте нелегал не тільки не виконав це рішення, а 2 грудня ще й вчинив бійку в одному з мікрорайонів обласного центру. Поліцейські затримали його на місці.

Цього разу Хмельницький міськрайонний суд прийняв рішення про видворення нелегала за межі України із забороною в’їзду на 5 років.

Оперативники відділу міграційної поліції ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із УДМС доправили громадянина Азербайджану в пункт тимчасового перебування іноземців на Волині для встановлення всіх його особистих даних. А сьогодні нелегала транспортували в аеропорт «Бориспіль» і передали прикордонникам для видворення до країни походження.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне