Хмельницького таксиста-нелегала суд оштрафував на 17 тисяч гривень

11
Фото: tsn.ua

Управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області вкотре виграло справу у боротьбі з правопорушником! Про це повідомляють на сторінці у Facebook Укртрансбезпеки Хмельницької області.

Так, суддею Старокостянтинівського районного суду Хмельницької області винесено постанову від 26.12.2018 року щодо притягнення особи, яка автомобілем марки Део надавала послуги з перевезення пасажирів в режимі таксі без дозвільних документів, до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 164 КУпАП.

Суд призначив сплатити кермувальнику 17 тисяч гривень штрафу.

Ми на цьому не зупиняємося, працюємо далі! Дорогу подолає лише той, хто йде! – зазначено у дописі.

Нагадаємо, що патрульні виявили нетверезого таксиста без відповідної ліцензії. 3 січня на Проспекті Миру 65, патрульні спільно із співробітниками Укртрансбезпеки зупинили водія «Daewoo Lanos» на іноземній реєстрації. Як інформують патрульні, чоловік порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування із кермувальником, інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу «Драгер». Його показник більше як у два рази перевищив допустиму норму алкоголю у крові. На водія патрульні оформили протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Окрім цього, співробітники Укртрансбезпеки оформили на чоловіка адміністративні матеріали за частиною 2 статті 164 КУпАП за повторність провадження діяльності з перевезення пасажирів без відповідної ліцензії.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне