Хмельницький: надзвичайники ліквідували наслідки негоди

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

28 липня, чергові караули надзвичайників ліквідовували наслідки негоди котра напередодні пройшла Хмельниччиною.

Перший виклик про допомогу надійшов о 10:09 на пункт зв’язку 3 Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилося, через несприятливі погодні умови стадіон «Локомотив» було затоплено водою. Потрібна допомога по відкачуванні води. Особовим складом рятувальників було проведено роботу по відкачуванню води за допомогою мотопомпи в обсязі 16380 куб. м.

А от надзвичайники 37 ДПРЧ о 10:11 ліквідовували наслідки негоди на вул. Пилипчука та вул.Зарічанська м. Хмельницький. Фахівці Служби порятунку «101» провели роботу по розкряжуванню трьох дерев.

Об 11:30 вогнеборці 1 Державної пожежно-рятувальної частини отримали повідомлення про те, що на вул. Пілотська, що в обласному центрі потрібно надати допомогу по зрізанню аварійних дерев, які було поваленні внаслідок несприятливих погодних умов. По прибуттю на місце події бійці ДСНС за допомогою бензопили «Shtil» здійснили зрізання чотирьох дерев.

Вже о 14:00 рятувальники 2 ДПРЧ здійснили виїзд для ліквідації наслідків негоди знову ж на вул. Пілотська м. Хмельницький. За допомогою спецзасобів надзвичайники провели роботу зі зрізання трьох дерев.

Загалом на ліквідацію наслідків негоди від ДСНС залучалося 5 одиниць техніки та 17 рятувальників.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне