Хмельницький: під час ліквідації пожежі торговельного центру вогнеборці врятували шість людей та 23 — евакуювали (ВІДЕО)

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

18 грудня о 12:07 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС області надійшло повідомлення про пожежу торговельного центру «Ріко», що на проспекті Миру в обласному центрі.

За підвищеним номером виклику до місця події було негайно направлено чергові відділення рятувальників Хмельницького гарнізону. На момент прибуття першого підрозділу площа пожежі сягнула 152 кв.м, існувала загроза для життя й здоров’я відвідувачів і працівників об’єкту. Під час розвідки було встановлено, що пожежа виникла на 4-му поверсі у загальному коридорі будівлі.

Під час гасіння пожежі за допомогою висувних драбин та ланками газодимозахисників по сходових клітинах вогнеборці врятували з відрізаних полум’ям приміщень шість людей, та 23 — евакуювали.

Завдяки оперативним та злагодженим діям бійців ДСНС пожежу вдалося ліквідувати у найкоротші терміни та запобігти розповсюдженню вогню на численні офісні приміщення торговельного центру.

https://km.dsns.gov.ua/

Локалізація пожежі відбулась о 12:28, а її остаточна ліквідація — о 12:44.

Загалом до гасіння пожежі залучалося 29 чоловік особового складу та 6 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки.

Причину загоряння наразі з’ясовують фахівці.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне