Хмельницький: рятувальники запобігли пожежі у квартирі, врятувавши трьох людей

Фото: km.dsns.gov.ua

30 листопада  о 10:35 до Служби порятунку надійшло повідомлення  від мешканців однієї з багатоповерхівок про те, що у Хмельницькому на вулиці Інститутській іде дим з віком  квартири на 7  поверсі.

Негайно на місце події прибуло два відділення 1-ї державної  пожежно-рятувальної  частини, автодрабина та штаб з ліквідації пожеж.

km.dsns.gov.ua

Як з’ясувалось, сусіди відчули запах диму в під’їзді. Мешканці намагались достукатись до господарів, але всі зусилля були марними. Не гаючи часу, вони одразу зателефонували вогнеборцям.

За допомогою авто драбини бійці ДСНС потрапили в оселю, в якій знаходилося троє людей, з них – одна дитина віком 5 років. Надзвичайники миттю відчинили двері з середини, та вивели громадян із задимленого приміщення. На щастя дитина не постраждала, двом жінкам медики надали кваліфіковану допомогу.

Причиною задимлення стало підгоряння їжі на газовій плиті. Вогнеборці одразу перекрили газ та повідкривали усі вікна, аби провітрити приміщення.

Завдяки професійним діям і швидкому реагуванню  вогнеборці запобігли  виникненню пожежі, а також врятували людей від удушення.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне