Хмельницький рибоохоронний патруль слідкував, аби на змаганнях з лову риби учасники не порушували

2
Фото: khm.darg.gov

Третього лютого 2019 року на р. Південний Буг уХмельницькому відбулись змагання – Кубок Хмельницької області з лову риби з криги на мормишку 2019.

1

khm.darg.gov

Як повідомляє прес-служба патруля, змагання проходили у два тури. В них взяли участь шість команд (11 учасників). Серед яких було проведено жеребкування та визначено сектори, де здійснюватиметься риболовля. Свої сили команди пробували у двох турах, кожен з яких тривав по 2,5 години. Після кожного туру організатори проводили зважування уловів. Загалом за весь турнір спортсмени виловили близько 17 кг водних біоресурсів. На гачок рибалкам потрапили такі види риб, як плітка, краснопірка, окунь та йорж.

4

khm.darg.gov

Почесне перше місце посіла команда під назвою «Magellan», яка отримала кубок. Решта учасників отримали призи, грамоти та медалі.

3

khm.darg.gov

За дотриманням правил рибальства слідкували державні інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля.

«Подібні заходи необхідні для популяризації риболовлі як спорту. Рибалки-спортсмени – одні з найактивніших захисників довкілля, тому і дотримуються природоохоронного законодавства. Сподіваємось, цей вид спорту буде розвиватись все швидшими темпами», – зазначили в Управлінні Держрибагентства у Хмельницькій області.

Нагадаємо, що Хмельницький рибоохоронний патруль вилучив 74 кг риби та 677 метрів сіток. У період з 14 по 20 січня під час здійснення рибоохоронних заходів інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля виявили 12 порушень природоохоронного законодавства. Рибоохоронцями протягом цього часу вилучено 74 кг риби та конфісковано 677 метрів заборонених знарядь лову. Про це повідомляє прес-служба відомства. Для прикладу, 14 січня у м. Нетішин інспектори помітили двох місцевих жителів. Вони здійснювали вилов риби на скидному каналі Хмельницької АЕС. Своїми діями вони порушили пункт 3.15 Правил спортивного та любительського рибальства. На порушників складено адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне