Хмельницький рибоохоронний патруль знищив понад 15 км сіток

127
Фото: darg.gov.ua

18 грудня 2019 року Хмельницький рибпатруль знищив 562 од. заборонених знарядь лову: сітки, раколовки, «екрани», «павуки» та ятері та один саморобний гумовий плавзасіб. Загальна довжина утилізованих сітних знарядь лову склала 15 866,5 метрів.

Знищувалися знаряддя лову, вилучені у порушників протягом 2018 – 2019 років та відповідно до актів безгосподарського майна. Ліквідація здійснювалась шляхом приведення сіток у непридатність – рубанням та різанням.

«Вилучені у порушників заборонені знаряддя лову передаються на склад конфіскованого майна і до рішення суду зберігаються як доказова база. При винесенні постанови суд вирішує, що робити з ними – повернути порушнику або знищити. Наразі значна кількість адміністративних справ ще перебуває на розгляді в судах і ми чекаємо на їх рішення», – відзначив в. о. керівника Хмельницького рибпатруля Олег Атаманчук.

Хмельницький рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватися Правил любительського і спортивного рибальства. В Управлінні Держрибагентства у Хмельницькій області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (068) 384-98-10. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Нагадаємо, що мешканець Летичівського району, який до смерті побив свого знайомого, за ґратами проведе 5 років.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне