«Кобзарик» радо відчинив двері для маленьких хмельничан

39
Фото: khm.gov.ua

Сьогодні вперше у дошкільному закладі №9 «Кобзарик» вихователі приймали маленьких хмельничан, адже саме сьогодні почав працювати новозбудований дитячий садок у мікрорайоні Озерна.

«Всіх вітаю із початком нового навчального року і сьогодні ми знову відкриваємо великий об’єкт. Це неправильно коли в одній групі 36, 38, 40 дітей, це важко для дітей і для вихователів. Сьогодні ми відкриваємо найкращий садочок в Хмельницькому, ми й надалі продовжуємо будувати дитячі садочки в місті, щоб наші діти зростали в гарних умовах і стали щасливими людьми. Дякую усім, хто долучився до будівництва і відкриття дошкільного закладу», – зазначив на відкритті садочка №9 «Кобзарик» міський голова Олександр Симчишин.

До закладу сьогодні прийшли 350, які займатимуться в 11 групах. Площа кожної, а це ігрова, спальня, роздягальня санвузол і буфетна – 150 квадратних метрів. Загальна площа триповерхового дитсадка понад 3000 квадратних метрів. Це найбільший соціальний об’єкт, який побудували у місті Хмельницькому за часи незалежної України. Будівництво дошкільного закладу було розпочато восени 2016 року. Він обійшовся міському бюджету в понад 50 мільйонів гривень.

Загалом, починаючи із 2016 року в Хмельницькому щорічно здаються в експлуатацію навчальні заклади. Так, в 2016 році розпочав роботу дитячий садочок №3 «Світлячок» у мікрорайоні Ружична, в 2017 році біля садочка №36 «Вербиченька», що у мікрорайоні виставка розпочав працювати новозбудований корпус, в 2018 році запрацював дитячий садочок №7 «Козачок» у мікрорайоні Гречани.

 
 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне