Колектив ХАЕС спрямував на підтримку ЗСУ майже 85 мільйонів гривень власних коштів

Фото: хаес

Майже 85 мільйонів гривень власних коштів спрямували працівники ХАЕС на спецрахунок для підтримки Збройних Сил України.

Значну допомогу та підтримку хмельницькі атомники надають також адресно. Активну позицію демонструє і колектив транспортного цеху (ТрЦ), який був відзначений нагородою «Все буде Україна» за підтримку українських захисників.

Відзнака стала поштовхом для проведення ще однієї благодійної акції. Усім колективом працівники цеху зібрали кошти та придбали квадрокоптер і тепловізор, які вже вирушили у підрозділи ЗСУ, де проходять службу колеги транспортників. Це саме те обладнання, якого потребують військові.

За словами начальника ТрЦ Олександра Сахнюка, необхідно величезний ресурс для досягнення Перемоги у цій війні, і кожен робить свій посильний внесок, підтримуючи Збройні Сили України.

До працівників транспортного цеху постійно звертаються волонтери, адже кваліфікований персонал якнайкраще може провести діагностику та ремонт техніки. Долучаються транспортники до волонтерських ініціатив, допомагають зібрати харчові продукти на сухпайки, опікуються родинами внутрішньо переміщених осіб.

На часі придбання автомобіля та іншого обладнання, необхідного для наших захисників. Олександр Сахнюк закликає інші підрозділи приєднуватися до збору коштів на ці потреби військових, аби наблизити Перемогу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне