Колишню викладачку рідного вишу Стефанчука готують на посаду заступника голови Хмельницької ОДА

Фото:

Колишній доцент кафедри теорії та історії держави і права Хмельницького університету управління та права імені Юзькова Оксана Ситницька претендує на посаду заступниці голови Хмельницької облдержадміністрації. Інформує НГП.

Про це свідчить її електронна декларації за 2018 рік, оприлюднена 19 грудня на сайті НАЗК.

За власною інформацією “Незалежного громадського порталу”, пані Ситницька викладала у хмельницькому виші приблизно до 2013 року. Далі працювала у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса. Після тимчасової окупації Донбасу університет імені Василя Стуса “переїхав” до Вінниці.

На сайті навчального закладу Оксану Ситницьку відрекомендували як доцента кафедри цивільного права і процесу, кандидата юридичних наук. У її доробку понад 60 наукових та навчально-методичних публікацій.

Також джерела НГП зазначили, що між Ситницькою і колишнім проректором з наукової роботи Хмельницького університету управління та права, а нині першим заступником Голови Верховної Ради Русланом Стефанчуком зберігаються хороші стосунки.

Крім цього, пані Ситницька є співзасновницею Хмельницького обласного осередку міжнародної громадської організації “Україна-Польща-Німеччина”, який очолює депутат обласної ради і колишній ректор Хмельницького університету управління та права Віталій Олуйко.

В е-декларації за 2018 рік претендентка на посаду заступниці голови Хмельницької ОДА відобразила три квартири площами 53,9 кв. м – у Хмельницькому, 78,4 кв. м – у Донецьку, 55,9 кв. м – у Донецьку (спільна власність її чоловіка та ще однієї громадянки), житловий будинок площею 17,5 кв. м у селі Веселе Донецької області (власність чоловіка).

У власності декларантки є автомобіль Kia Cerato, 2009 року випуску. Також вона вказала готівкою 450 тис. грн і 4 тис. дол.

Її чоловік зазначив 484 тис. грн сукупних доходів, які складалися з гонорарів та інших виплати згідно з цивільно-правовим правочинами, соціальних виплат, пенсії та коштів на відрядження. У готівці він зберігає 700 тис. грн і 9 тис. дол.

Нагадаємо, що в Хмельницькому за рік відремонтували 13 км доріг. Вісім кілометрів відремонтували капітально, і ще майже п’ять — суцільним методом. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне