Комунальні служби усувають ямковість на дорогах Хмельницького

47
Фото: /khm.gov.ua

Управління житлово-комунального господарства цьогоріч виконує значний обсяг робіт з поточного ремонту асфальтобетонного покриття доріг міста. Крім ремонту покриття доріг суцільним методом, дорожники виконують ямковий ремонт асфальтобетонного покриття автошляхів. Більшість із запланованих поточних ремонтів вже зроблено.

Лише впродовж серпня проведено поточний ремонт дорожнього покриття на вулицях, розташованих у різних мікрорайонах міста, а саме: Гоголя, Шептицького, Гайовій, Заводській, Трудовій (від Прибузької до проспекту Миру), Вокзальній, Володимирській, П. Мирного, Свободи (від Зарічанської до Вайсера), Пілотській, Козацькій, Водопровідній, Кооперативній, Прибузькій, а також на вулицях Глушенкова та Заболотного.

Наразі дорожники працюють на вулицях: Верхній Береговій, Подільській, Геологів, Староміській, на внутрішньоквартальній дорозі від Старокостянтинівського шосе, 1 до навчально-виховного об’єднання №1.

Також триває поточний ремонт тротуарів з мощенням тротуарною плиткою: на Львівському шосе від будинку №47 до будинку № 47/2, на вулиці Кам’янецькій в районі перехрестя з вулицею Прибузькою (від пішохідного переходу в напрямку до набережної), на вулиці Героїв АТО, поблизу дошкільного навчального закладу № 34 «Тополька».

Запланований поточний ремонт вулиць Соборної (від вул. Подільської до вул. Прибузької), Проскурівської, Київської, Героїв Крут, Європейської тощо.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне